Julia Semkova

64 followers
·
174 following
Julia Semkova
More ideas from Julia
Bakken & Bæck Office in Oslo, Norway by Kvistad | Yellowtrace

Bakken & Bæck Office in Oslo, Norway by Kvistad | Yellowtrace

New brutalism: Constantin Brodzki’s Brussels HQ is up for renovation by Fosbury & Sons | For Fosbury & Sons’ founders Stijn Geeraets and Maarten Van Gool, the initial impetus to take on the modernist office building, with its characteristic façade of curved concrete modules, was all about the immediate visual impact. But as they started to explore the building, the full package captivated them #brutalism #design #architecture

New brutalism: Constantin Brodzki’s Brussels HQ is up for renovation by Fosbury & Sons | For Fosbury & Sons’ founders Stijn Geeraets and Maarten Van Gool, the initial impetus to take on the modernist office building, with its characteristic façade of curved concrete modules, was all about the immediate visual impact. But as they started to explore the building, the full package captivated them #brutalism #design #architecture

Anne Fontaine boutique by Gabriel Kowalski Paris

Anne Fontaine boutique by Gabriel Kowalski Paris 09 Anne Fontaine boutique by…

INSPIRED IMAGES: May

INSPIRED IMAGES: May

Juana Limón coffee shop by Lucas y Hernández-Gil

Juana Limón coffee shop by Lucas y Hernández-Gil

Architect: Rasem Kamal Location: Wadi Rum, Jordan Area: 180,000 sq.m Year: 2015 Thesis Project, THE RICE SCHOOL OF ARCHITECTURE Thesis director: Carlos Jiménez Sunset View for The Excavated Courtyards © Rasem Kamal This project represents the architectural product of a thesis that focuses on subtraction not addition, subtracting voids and spatial volumes according to users’ Read More

Architect: Rasem Kamal Location: Wadi Rum, Jordan Area: 180,000 sq.m Year: 2015 Thesis Project, THE RICE SCHOOL OF ARCHITECTURE Thesis director: Carlos Jiménez Sunset View for The Excavated Courtyards © Rasem Kamal This project represents the architectural product of a thesis that focuses on subtraction not addition, subtracting voids and spatial volumes according to users’ Read More

This black brick building in Korea has sections of curved brickwork that expose the entrances, and also curve down to meet the sidewalk.